House_GI_10.png

     Arkitekturcentralen fokuserar på att leverera arkitektritade hus med hög designgrad och till väldigt bra priser. Genom att fördesigna husmodeller har Klarum Arkitektur i samarbete med sakkunniga och byggbolag kunnat säkerställa husdesign till fasta priser. Denna grupp  utgör tillsammans arkitekturcentralen och erbjuder unika arkitektritade hus till pressade priser.

När det är dags att planera för ditt husbygge är det bra att ta sig tiden att tänka på vad som passar just dina behov. 

Våra arkitekter har lokala och internationella erfarenheter i husbygge och vet vart fokusområden bör ligga för att kunna erbjuda ditt drömboende till ett lägre pris.

När du valt en husmodell och vill påbörja processen av ditt husbygge har du redan sparat tid och stora planeringskostnader som oftast följer med en husplanering. 

Vi vill kunna erbjuda arkitektritade hus av hög design grad för alla som planerar ett husbygge utan höga tilläggs och planeringskostnader. Detta har vi på arkitekturcentralen gjort för dig genom att designa och planera huset så att det kan byggas utan förhinder. 

Vi är medvetna om att tomter kan se olika ut och underlaget varierar från tomt till tomt. Område och underlag gör att priset på grund och betongplatta är svåra att förutse. Vi kan därför inte erbjuda ett fast pris för mark och betongarbeten. 

Beställaren kan på egen hand förbereda grund och betongarbeten och efter besiktning av betongplatta påbörjas husbyggnationen.

Vi erbjuder beställare undersökning av tomt och dokumenterat underlag med ritningar för din tomt inför din upphandling av grund och betongarbeten. 

Affärsinriktning: Genom att designa och erbjuda arkitektritade hus med karaktär kan arkitekturcentralen nå pressade leveranspriser i större kvanitet till beställarnas förmån. Varje hus har sina egna specialanpassade behov med fokusområden och behöver därför säkerställa husets kvalitet.

Besöksadress
Arlandastad
Söderbyvägen 13 
195 60 Arlandastad
Kontaka oss
Telefon
E-post