anpassade hus 

En kollektion av unika lösningar för husbygge

När det är dags att planera för ditt husbygge är det bra att ta sig tiden att tänka på vad som passar just dina behov. 

Listade priser är fasta priser till nyckelfärdigt hus, vilket inkluderar inredning av kök, klinker, vitvaror, LED belysning, Badrums fixturer, vvs fixturer och garderober. Tillsammans med din planeringshandläggare gör ni era invändiga val av huset. 

Vi har förståelse för att beställare vill kunna anpassa delar av sitt hus för sina intressen och materialval, därför har vi process och materialmöten när du beställer ditt hem för att underlätta processen för beställare efter behov. När du planerar ditt hus får du 20 timmar av planeringshjälp inkluderat som du kan använda för ändring eller projektanpassa ditt hus. 

När du valt att planera ditt husbygge med Arkitekturcentralen, hjälper vi dig planera husetets alla delar och du får då tillgång till informationsbroschyrer som hjälper dig igenom processen.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om dina husplaner så hjälper vi dig göra rätt val.   

Vill du projektanpassa ett helt nytt hus eller vill ha ytterligare hjälp att ändra, lägga till, eller välja material och färger, kan vi även hjälpa dig med detta. Kontakta administrationen för att berätta om dina idéer.

Att vara ute i god tid tycker vi är en bra idé! Har du planer på att bygga i framtiden, eller har du funderingar på vilka möjligheter du har på din tomt, kontakta våra arkitekter så hjälper vi dig planera för dina framtida idéer. 

Virtual Reality

När du beställer ett hus via Arkitekturcentralen får du som beställare: 

 • Färdigritat hus
   

 • Specialanpassat hus

  Vill du ha ett nyckelfärdigt pris? Skicka en prisindikations förfrågan till oss. Med nyckelfärdiga priser ingår delvis: 
   

 • Husleverans, material och montering till ett fast pris. 
   

 • Färdigförhandlade kontrakt 
   

 • Lågenergihus
   

 • Hus utfört i högsta kvalitet 

väggkonstruktion

Yttre konstruktioner

Våra hus är planerade i betongelement med hög isoleringsgrad som medför låga U-värden av husets skal. Genom att använda tjockare betongelement som yttre konstruktion behöver man inte montera separata isoleringselement mellan väggarna och man behåller stora delar av värmen i huset. 

Besöksadress
Arlandastad
Söderbyvägen 13 
195 60 Arlandastad
Kontaka oss
Telefon
E-post